Her Öğrenci Özeldir ve özel ilgiyi hak eder.

Öğrencilerin bireysel farklılığı ön plana çıkarılarak öğrenci odaklı bir eğitim ve öğretim verilecektir.

Konularında uzman eğitmenlerle çalışılacaktır.

Öğrencilerin yetenekleri ile ilgili her dalda yönlendirme yapılacaktır.
 Lisemiz hazırlık sınıf ve devam eden sınıflarda dil becerisine yönelik çalışmalarla birlikte literatüre, IELTS ve TOEFL hazırlığı yapılır. Okulumuzdan mezun olan öğrenciler IELTS ve TOEFL sertifikalarına sahip olmaları hedeflenecektir.
 Akademik sistemimizin uygulanacağı öğrenme alanları hayat deneyimlerini zenginleştirecek şekilde; Fen Bilgisi, Matematik, Görsel Sanatlar, Müzik Atölyeleri vb atölyeleri ile , mekanda ders olanağı sağlayan doğa,müze,anıtlar gibi ortamlar kullanılır.
 Müzik, resim, tiyatro gibi sanatsal aktivitelerin yanında spor faaliyetlerinin de yer alacağı ve öğrencinin hayat boyu sürdüreceği bir hobisinin olması hedeflenecektir.
 Öğrencinin okulun çalışma,bilgi ve birikimlerinden daha fazla faydalanması sağlanacaktır.
 Merkezi sınavlarda başarılı olması sağlanacaktır.

LİSE HAZIRLIK (SBS) VE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK (YGS-LYS)

Her öğrenci öğrenebilir. Öğrencilerimizin bireysel öğrenme farklılıklarını dikkate alan

AKADEMİK TAKİP PROGRAMI (ATP)

ile bireysel öğrenme desteği sağlanır.

Fen Bilimleri Okulları

öğrencileri için, merkezi sınavlar sadece aşılması gereken bir basamaktır.

Fen Bilimleri Dersanelerinin

45 yılı aşan deneyimi, kaliteli yayınları SBS ve ÖSS çalışmalarımızda kullanılır. Dersanemizin Türkiye geneline yayılmış şubelerindeki onbinlerce öğrenci için yapılan her çeşit sınav okulumuz öğrencilerine de uygulanır. Öğrencilerimizin Türkiye genelindeki durumları hakkında bilgi edinilir.

Twitter Youtube